Laatste loodjes.. CSV-clubhuis bijna jubileumklaar: Help mee op 11 maart!

Gepubliceerd op door Hester van Urk
Clubnieuws
NLdoet: jouw hulp doet ertoe! Help jij ons mee op 11 maart?

Het einde van het klussen is in zicht. De afgelopen maand zijn zowel de buitenkant als de binnenkant van ons CSV-clubhuis opgeknapt. Weda Schilders heeft met zijn compagnon Sigma als sponsor de verf verzorgd en twee klusgroepen hebben op twee klusdagen een goede aanzet gegeven tot een mooiere binnenkant. We vonden hem iets te hard en koud qua kleurgebruik en erg gedateerd qua verlichting en zonwering.

Moeders Danielle, Astrid en Hester hebben hun ideeën op een moodboard gezet en hierna Marktplaats, de prikborden van Facebook afgestruind om met een beperkt
budget tot een gezelligere inrichting te komen.

Ook een deel van jongens-C was present en heeft de barkrukpoten voorzien van de
herkenbare kobalt blauwe CSV kleur, ze gingen voldaan en met blauwe handen weer naar huis. Het bleek aanstekelijk te werken want al snel werden oma's en schoonvaders gevraagd om specifieke klussen te doen zoals gordijnen vermaken en kozijnen verven en betegelen. Zelfs vader Michel van bakkerij Brakenhoff wilde lekkere saucijzen brengen om de klussers te trakteren.

Aanstaande zaterdag doet ons clubhuis als project mee met 'NL doet' onder de titel 'CSV handbal 75 jaar ons clubhuis jubileumklaar!'. We hopen met deze vrijwilligersdag de laatste klussen te doen.

Mocht je een steentje willen bijdragen, dat kan! We starten zaterdag 11 maart om 9 uur en voor koffie/ thee en wat lekkers wordt gezorgd. We zijn nog op zoek naar iemand die handig is met electra want er moeten diverse lampen en bijbehorende bekabeling worden aangesloten.

Geef je via NLdoet ​ of via sponsoring@csvhandbal.nl evt. bellen naar Hester op 06-44036390.