Update sponsorcomissie

Gepubliceerd op door Anna Dekker
Teamfoto van de e1 met de nieuwe gesponsorde kleding en tassen.

De sponsorcommissie is op verschillende vlakken actief. Er zijn een aantal nieuwe sponsoren aangehaakt, zijn er gesprekken gepland met potentiële sponsoren, is er de Jantje Beton collectie met 50% van de opbrengst voor de club, zijn er opbrengsten vanuit supermarkt de Vomar ‘spek je clubkas’ de Sponsorkliks en is er op handbalaccommodatie gekeken door energie-adviseurs naar energiezuinige maatregelen voor verduurzaming.

De E1 meiden zijn in het nieuw gestoken door de nieuwe sponsoren Fouragehandel Heemskerk en EDV dienstverlening. Ze kregen in de Hummel-lijn een hoodie, inloopshirt, sokken en bidon in een sporttas. Wat waren ze trots in hun nieuwe outfit en de sponsoren niet minder.. ! We hebben het moment vastgelegd en verwachten deze week een stukje met foto in het lokale weekblad.

Oud-handballer Maurice Montezinos Mul had aangegeven vanuit goodwill voor de sportvereniging te willen sponsoren. Hester en Anna hebben dit opgepakt en hebben een positief gesprek gehad waarbij hij als ‘groene sponsor’ wil bijdragen aan zonnepanelen op het dak. Zijn naam en bedrijf komt op een groot sponsorbord op veld 1 van de handbalaccommodatie. Qua verduurzaming willen we dat combineren met andere belangrijke maatregelen zoals 16 waterbesparende douchekoppen, A+++ koeling en eens denken aan scheiden van afval. We zoeken dus andere groene sponsoren om dit mogelijk te maken. En wie weet op te trekken met andere verenigingen van Wouterland voor gezamenlijke milieustraat en dergelijke. Ideeën en ervaring is zeer welkom!

Woensdag 9 maart liep de jeugd collecte voor Jantje Beton en heeft maarliefst 651,50 euro opgehaald!

Sponsorcommissie verzorgt voor het ouder-kind toernooi op zaterdag 26 maart de prijsjes voor de loterij. Hiervoor gaan Anna en Hester een rondje langs de lokale ondernemers maar hebben ook een mooi recycle-plan bedacht en hebben alle CSV leden gevraagd een geschikte prijs of prijsjes te doneren voor een aantrekkelijke prijzentafel. Op dinsdag 22 en donderdag 24 maart worden deze prijsjes opgehaald bij de trainingen in ‘De Bloemen’. Lootjes kunnen contant en met QR code worden gekocht . We doen ons best voor een spetterende hoofdprijs.

De Sponsorkliks-app voor CSV Handbal werpt zijn vruchten af en wordt goed gebruikt! In de app is te zien dat het vanaf medio oktober 2021 tot nu voor € 1.385,48 euro heeft opgebracht! Top! We willen iedereen bedanken voor de moeite en praat vooral buren, familie, collega’s en vrienden bij over Sponsorkliks en de koppeling met CSV handbal want ongemerkt brengt e-shoppen veel op voor de club.

De Vomar ‘spek je clubkas’actie heeft het laatste kwartaal ook € 42,- euro opgebracht. Via een (digitale) klantenpas spaar je ongemerkt mee en samen kan dat dus een mooi extraatje zijn. 

Verder hopen we dit jaar een sponsor te vinden die zijn naam en of bedrijf wil verbinden aan het druk bezochte schoolhandbaltoernooi. Iedere jaar is dit weer een druk bezocht evenement waaraan ruim 300 basisschool leerlingen kennis maken met handbal. Heeft u interesse dan spreken we graag verder met u.

Anna en Hester sponsorcommissie

bereikbaar via: sponsoring@csvhandbal.nl