CSV vrienden- en familietoernooi 2022

Gepubliceerd op door Larissa Lanting
Een sfeerimpressie van een handbaltoernooi op sportpark Wouterland

Op 11 juni 2022 zal het vrienden- en familietoernooi van C.S.V weer plaatsvinden van ongeveer 14.00 tot 18.00. Het doel van het toernooi is gezellig samen handballen met vrienden en familie. Iedere samenstelling van een team is goed, of je nou met een groep vrienden/vriendinnen komt of je neemt al je ooms en tantes mee, het kan allemaal.

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/rM6oB3oGxcfLriDY8. (De inschrijving sluit op vrijdag 22 mei, neem na deze datum contact op met Larissa.) Je kan je individueel of per team opgeven. Als je individueel inschrijft, word je ingedeeld in een team die tekort spelers heeft of samen met andere spelers die zich individueel hebben ingeschreven.
Om iedere wedstrijd van een scheidsrechter te voorzien, zullen er een aantal wedstrijden moeten worden gefloten per team.

Om dit toernooi mogelijk te maken, wordt een kleine bijdrage gevraagd. Dit is per team €15 of per individuele inschrijving €2,50. Deze bijdrage wordt voor aanvang van het toernooi geïnd via een betaalverzoek. Na het toernooi is er de mogelijkheid om patat en snacks te kopen en gezellig wat te drinken met z’n allen.

De inschrijving sluit op vrijdag 22 mei.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Larissa Lanting.