Nieuws

Hier vindt je het allerbelangrijkste clubnieuws. Wist je dat we ook een Facebookpagina hebben waar we regelmatig op posten? Volg onze Facebookpagina.

CSV-hoodies weer verkrijgbaar

De CSV-blauwe hoodies zijn weer verkrijgbaar voor zowel jeugd als senioren. Bestel hem snel en ontvang hem nog vóór de kerst!

Informatie ALV 2023

De Algemene Ledenvergadering vindt 29 november online plaats. De informatie ter voorbereiding vindt u hier.

ALV 2023 aankondiging

Woensdagavond 29 november zal de Algemene Ledenvergadering van CSV handbal plaatsvinden. Zet jij hem ook alvast in de agenda? Verder info volgt snel!

Nieuwjaarsreceptie 2023

Graag nodigen wij alle leden en supporters uit voor een Nieuwjaarsborrel op zondag 15-1-2023 van 16:00-18:00 op Wouterland. Komen jullie ook?

Verslag ALV 2022

Op dinsdag 8 november 2022 jl. vond de Algemene Ledenvergadering plaats in het clubgebouw op Wouterland. De notulen zijn nu beschikbaar om nog eens na te lezen.

Notulen kick-off meeting

Voor degenen die niet bij de bijeenkomst konden zijn, hebben we een samenvatting ter beschikking gesteld.

Oproep: herinneringen aan Ada Stam

Oproep om jouw herinneringen aan of ervaringen met Ada Stam te delen in een boekje wat zal worden uitgereikt aan de familie. Bijdragen kan tot en met 9 oktober.

Update sponsorcomissie

De sponsorcommissie is op verschillende vlakken actief. Van sponsorwerving tot het organiseren van inzamelingsacties. Lees de laatste ontwikkelingen.

Update rolstoelhandbal

De rolstoelhandbalteams van CSV Handbal hebben ondanks de coronamaatregelen goede resultaten gehaald op internationale toernooien dit seizoen.