Steun gratis onze club met jouw online shopping!

Door: Tim Bakkum

Gepubliceerd op: 3 mei, 2020

In tijden van social distancing zijn we in Nederland veel meer online gaan bestellen om te voorkomen dat we onszelf en anderen in gevaar brengen. Nu de kantine-inkomsten bij CSV Handbal teruglopen vanwege social distancing is, biedt Sponsorkliks meer dan ooit de mogelijkheid om onze club gratis financieel te ondersteunen. Door via een speciale Sponsorkliks-link bij jouw favoriete webshops te bestellen, zoals bol.com, Coolblue of Thuisbezorgd, gaat een percentage of een vast bedrag per online aankoop naar onze vereniging. 

Hoe werkt dat ook alweer?

Om in aanmerking te komen voor sponsoring, moet je via een speciale link naar de deelnemende webshop gaan. Hierdoor wordt jouw aankoopbedrag en de winkel waar je hebt besteld volledig anoniem doorgegeven aan Sponsorkliks. Zodra Sponsorkliks de transactie heeft goedgekeurd, wordt het gesponsorde bedrag aan CSV overgemaakt. 

Op onze Sponsorkliks-pagina vind je het overzicht van alle deelnemende webwinkels. Zodra je op een van de links klikt wordt je doorgeleid naar de webwinkel en dan sponsor je onze club met jouw aankoop. 

Dit zijn een aantal extra stappen die je gemakkelijk kan vergeten en achteraf kun je niet meer je bestelling claimen bij Sponsorkliks voor sponsoring. In de volgende secties zetten we een paar tips op een rij om dit proces gemakkelijker te maken.

Chrome-Sponsorkliks-browser-plugin

De slimme webwinkelaar zet de speciale Sponsorkliks-links in zijn favorieten. Dit is echter een handmatig proces wat je even wat tijd kost. Sinds kort is er een plugin voor gebruikers van de Chrome-webbrowser beschikbaar die jouw favoriete webshops in je favorieten voor je zet. Zo gaat het in z’n werk:

  • start Chrome (of download en installeer deze eerst)
  • ga naar de Sponsorkliks-plugin pagina in de Chrome webstore
  • installeer de plugin door op Toevoegen aan Chrome te klikken.
  • de extensie is nu toegevoegd aan je werkbalk in Chrome. Klik op het Sponsorkliks-icoontje en vul in het invoerveld CSV Handbal in en selecteer de juiste vereniging.
  • Selecteer vervolgens de webshops die je aan je bladwijzerbalk/favorieten wilt toevoegen. 
  • Tip: zet alle CSV-Sponsorkliks-links in een mapje zodat alle links gemakkelijk terug te vinden zijn als je al veel andere bladwijzers/favorieten hebt in Chrome.
Selecteer CSV Handbal en voeg eenvoudig deelnemende webwinkels toe aan je favorieten in Chrome.

Mobiele Sponsorkliks-app

Browse je voornamelijk het internet via je mobiel? Dan kun je ook in de iOS of Android app store een Sponsorkliks-plugin vinden. Via de app vul je CSV Handbal in als sponsordoel en vervolgens kun je eenvoudig een overzicht van webwinkels vinden. Als je een keuze hebt gemaakt en je wordt doorgeleid naar een webwinkel, let er dan op dat je ervoor kiest om niet naar de app-versie te gaan van de webwinkel maar naar de webversie in browser van jouw keuze. In de app-versie van een webwinkel wordt de sponsoring niet toegepast! Bijvoorbeeld: als je iets op je mobiel via bol.com wilt bestellen terwijl je ook de bol.com-app op je mobiel hebt geïnstalleerd, dan krijg je de keuze zodra je de bol.com Sponsorkliks-link opent om naar de app te gaan of om de link te volgen naar de webversie in een browser naar keuze. Kies er dan altijd voor om naar de webversie te gaan (in bijv. Chrome, Firefox of Safari) zodat jouw aankopen in aanmerking komen voor sponsoring van onze club. 

 

Bezoek eenvoudig deelnemende webwinkels via de mobiele app.

Herinner jezelf!

Ben je niet zo van al die techniek? Dan kun je het natuurlijk op een andere manier makkelijker maken voor jezelf. Plak bijvoorbeeld een post-it op je computerscherm of zelfs op de e-Reader/scanner van je bank zodat je herinnerd wordt voor je je bestelling geplaatst hebt en het te laat is!