Steun de club tijdens Black Friday, Sinterklaas en Kerst!

Door: Tim Bakkum

Gepubliceerd op: 23 november, 2018

Beste leden,

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent shoppen! Te beginnen met Black Friday vandaag waar bij vele webwinkels wordt gestunt met hoge kortingen. Helaas in onze nieuwe Clubshop geen Black Friday deal, maar een permanente korting van 10% voor alle clubcollectie-bestellingen. De club ontvangt een klein percentage van jouw aankoopbedrag terug waarmee we weer in nieuwe teamkleding kunnen investeren!

Maar je kunt de club ook op een andere manier steunen zonder extra kosten tijdens jouw aankopen voor de feestdagen. Zoals jullie weten doet de club mee aan het SponsorKliksprogramma, waardoor de club een klein percentage van jouw aankoopbedrag terugkrijgt wanneer je een online aankoop doet via de aangesloten webshops.

Daar zit je dan, vol adrenaline achter je computer omdat je zojuist de deal van je leven hebt gevonden. Maar een gedachte: zo snel mogelijk afrekenen om je prijs te verzilveren. Als je shoppingrush eenmaal gezakt is, besef je dat je bent vergeten om je bestelling via SponsorKliks te doen.
Balen. Begrijpelijk, het overkomt mij ook heel vaak.

Nooit meer SponsorKliks vergeten

Met deze “truc” wordt dat tot een absoluut minimum beperkt. Het kost slechts één minuut om dit te installeren (zie onderstaande video), maar daarmee zullen de SponsorKliksinkomsten voor onze club significant gaan stijgen.

In onderstaande (zeer) korte uitlegvideo’s zie je hoe je dit in jouw browser installeert.

De club waardeert jouw steun heel erg! Het is slechts een kleine moeite om deze SponsorKliks Bestelknoppen te installeren en daarmee veel meer commissie te genereren voor onze club. Bij een groot aantal webwinkels kun je terecht met SponsorKliks.

Benieuwd hoeveel onze club al geprofiteerd heeft van SponsorKliks? Bekijk dan ons transactieoverzicht.