HS1 komt in tweede helft tekort tegen Zaanstreek

Door: Tim Bakkum

Gepubliceerd op: 3 februari, 2020

Zaanstreek HS1 – CSV HS1
zondag 2 februari 2020
Hoofdklasse

Na een rommelig begin van beide kanten met gemiste kansen en passes, komt de wedstrijd op gang. CSV is geduldig in de aanval en weet regelmatig na combinatiespel de vrije man te vinden. In de verdediging heeft CSV echter niet altijd vat op de opbouwers van Zaanstreek. De score gaat lang gelijk op in de eerste helft, maar mede door maar liefst 3 gemiste penalties van de Castricummers wordt er gerust bij 14-11.

In de tweede helft is CSV gebrand om te punten te pakken, schiet uit de startblokken, en weet al snel het verschil goed te maken: 14-14. Het vervolg van de wedstrijd is helaas voor de Zaandammers, die beweeglijker zijn in de aanval en meer geluk hebben in de afronding van de doelkansen.
Door goed keeperswerk van Nick Zwolsman en wat individuele acties van hoekspeler Wouter Hoberg wordt het verlies voor CSV in de eindfase nog enigszins beperkt gehouden: 29-22.

De nieuwe spelers bij de Heren 1 van CSV vinden steeds meer hun plek en bij vlagen wordt er goed gecombineerd in de aanval. Volgende week wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen Vido uit Purmerend. De uitwedstrijd ging nipt met 21-18 verloren eerder dit seizoen. CSV was toen niet op volledige sterkte en zint op sportieve revanche.

Score CSV:
Hugo Geijsel: 2, Jeremy Wevers: 2, Richard Krom: 2, Erwin Winters: 2, Wouter Hoberg: 9, Marco Buur 5.