COVID-19 update

Door: Xander Blankestijn

Gepubliceerd op: 1 oktober, 2020

Beste leden,

In haar persconferentie van maandag 28 september heeft het kabinet aangescherpte maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Een deel van deze maatregelen betreffen de sportsector, zowel de amateursport als de professionele sport. Het is in ieder geval gedurende de komende 3 weken niet toegestaan om als toeschouwer een sportwedstrijd bij te wonen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 29 september 2020 toeschouwers niet langer welkom zijn bij CSV Handbal, noch op het veld, noch in de zaal. Dit geldt zowel voor trainingen als voor wedstrijden.

Trainingen

Bij de trainingen van teams van CSV Handbal mogen alleen de spelers en de trainers van de betreffende teams aanwezig zijn, bij de trainingen van de jeugdteams proberen we daarnaast altijd één persoon extra aanwezig te hebben om toezicht te houden, onder andere op het naleven van de coronamaatregelen. Deze vrijwilliger wordt door de trainers aangesteld.

Wedstrijden

Bij wedstrijden van teams van CSV Handbal mogen alleen de spelers en begeleiding van de betreffende teams aanwezig zijn (hiertoe behoren ook ouders die hun kinderen naar de wedstrijd rijden volgens protocol), alsmede de scheidsrechter(s) en indien van toepassing de tijdwaarnemers(s). Ook tijdens wedstrijden van jeugdteams van CSV Handbal proberen we altijd 1 extra persoon aanwezig te hebben om toe te zien op de naleving van ons protocol. Deze vrijwilligers worden aangesteld door het bestuur.

Kantine is dicht

Tenslotte zal de kantine niet open zijn op trainingsavonden en wedstrijddagen, de kleedkamers en toiletten zijn wel open. Ook daar gelden vanzelfsprekend de reeds eerder gecommuniceerde maatregelen:
Alle kleedkamers zijn open, kleedkamers 1 en 3 zijn voor de teams van CSV Handbal, 4 en 6 zijn voor de uitspelende teams.
Bij het verlaten van de kleedkamer dient men linksaf te gaan en de voorgeschreven looproute te volgen naar buiten.
Alle douches en toiletten zijn open en zullen na gebruik moeten worden gereinigd.
Houdt ook in de kleedkamers en doucheruimtes (indien van toepassing) 1,5 meter afstand van elkaar.

ALGEMEEN

Teambespreking / warming up

Deze kunnen bij wedstrijden op sportpark Wouterland beiden in principe op veld 2 worden gedaan.

Heb je (milde) klachten?

Blijf thuis en kom niet! Laat je testen!

Is iemand in je huishouden positief getest op Corona?

Blijf thuis en kom niet! Laat je testen!

Meer over de coronaregels leest u op de website van de Rijksoverheid